Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Gömda Förvandlingar


Molnen hopar sig i öster

Solen dansar framför sjön

Vågorna slår hårt mot stranden

Stormen blåser upp

Regnet börjar helt plötsligt

Men vi visste om att det skulle komma

Någon hade läst en prognos

Vädret slår om på en sekund

Från skinande sol till moln och regn

De åkte österut rakt in i regnet

Och gav näring åt åska och regn

Denna värld har blivit vacker

Livet tar slut en vacker dag

Döden kan komma plötsligt en natt

Och ta med en själ till himmelriket

Gud hjälp våra själar till lugn och tillförsikt

 

Taleptox Skrev

Den 20220715

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-15 06:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP