Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakåtblick

Bläddrar i dagbok; 
dåtiden fladdrar förbi 

- blandade känslor




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-15 17:08



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Precis så…
2022-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP