Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen där


Vriden ur fas
tiden har stannat

Kvar ligger skräpet och ruttnar

Livet förbi
bortglömt för alltid

Dörren är stängd och reglad

Men
i morgon öppnas dörren

Glada miner hälsar på
Kläder på locka hår
Städa fint...

Mitt leende...

Det fastnade...
blev kvar i tiden som var

Kommer inte loss




Fri vers av MariL VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-07-15 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP