Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sent (Min kamp 2.22)

Sent. Men

är det för sent?

Det är aldrig för sent.

Eller är det alltid

för sent?

Nej?

Domaren säger att svaret är

...




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-07-15 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP