Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktlösheten

Vi springer för att hinna ikapp tiden,
men våra försök är fruktlösa.




Övriga genrer (Aforism) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-16 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP