Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spången

spången leder in i dimman
till en död plats
bortom vassen
jag lämnade den en sommar
när jag var 14 år
och har sällan återvänt
men om solen kommer dit
finns frön i jorden
en pulpa
av pulserande blod

jag tror på ordningen
ekvationernas linjer
men i musiken finns ett stilla regn
och i skönheten ett ljus
som strilar mellan de spunna silvertrådarna
då vet jag inte om platsen ännu är död
eller om den faktiskt lever
och ryggraden spänns som på en båge
och jag vågar sikta
på hjärtats mitt

Följ med!




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-16 17:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Spungen ledde också in i dimman.
2022-07-16

  Roggebogge VIP
Spången lever!
https://www.youtube.com/watch?v=yofz6ixqdAU

2022-07-16

    ej medlem längre
Riktigt brs!
2022-07-16
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP