Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något omskrivet, det var ett meddelande som min partner skrev till mig på snapchat 16 juli 2022.


Ek

vilsen rensade jag mitt förråd
gamla minnen fällor
stackmoln i juli
tårögd sökte jag
oraklet i mitt bröst
och hon sa
hantera alla dessa känslor
du behöver det
bearbeta dem
du kan släppa dem
för de var aldrig dina att bära
hon sa
snälla för din egen skull och för min
det är din resa att göra
sprida de känslor som du så onödigt burit på
i alla år
hon sa
se framför dig att du hänger av dem
som en kappa på en stor ek
vänd dig sedan om
och andas ut medan du går
därifrån




Fri vers (Fri form) av Honungsgrävling
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-01 15:10



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vad bra du läser den.
2022-12-10

  Ninananonia VIP
Fint ock klokt.
2022-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Honungsgrävling
Honungsgrävling