Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meddelas endast på detta sätt


När man fyller sjuttioett
är det mycket som känns rätt
leva livet på sitt eget sätt
strunta i att va fin och nätt
njuta mycket och äta sig mätt
gilla vin och dricka en skvätt
sätta på pengarna riktig sprätt
klä sig som man vill, vara kokett
testa balansen men hamna snett
ändå tycka allt är lätt som en plätt

Snart så fyller jag sjuttioett
meddelas endast på detta sätt!





Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-17 09:32



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Man kan inte muta Pärleportens dörrvakt.
Då hamnar man i en källarvåning med golvvärme :-).

2022-07-18

  angela Täubert fd Jansson VIP
Grattis till 71 åriga födelsedagen och till en kul inspirerande rim dikt.
2022-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP