Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara min och alla andras

 

du trummade fram ackord

- mollstämda

ostämda -

på den gitarr

som du stulit

från din andra flickvän

 

 

men tonerna var bara för mig

det var så du sa

så du sjöng

jag trodde dig

din andedräkt var för vacker

för att ljuga

 

 

och när du smekte min hals

med dina kalla händer

och bröt mitt tungben

kunde jag bara älska dig

som en hustru

utan val

 

 

du var klädd i rökringar

och du var bara min

och alla andras, bejbi

är inte det kärlek

vad är det i så fall?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-07-17 14:14



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Bra! (Bejbi - bästa stavningen på länge.)
2022-07-19

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Eller som det klassiska psychodramat:Och blir hon inte min skola hon ingen annans bli" ihhhhh....
2022-07-19

  Evelyn Falk Möller VIP
Ett falskt ackord skär alltid i öronen vilken tonart det än har.

2022-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP