Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsmorgon skiftar

Morgonblomma i daggens sken
Det som slumrat vaknar åter
Naturen mättar magar små
Eldröd färgar himlen i skyn
Tystnad i en vacker stillhet





Bunden vers (Haiku) av Kaffedivan
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-17 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan