Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket jag älskade dig en gång J

Jag säger inte hur mycket
jag älskade dig en gång
Hur jag bara kunde ligga vid din sida
och höra dina andetag
Vira in mina fingrar i dina dreads
som flöt ut över kudden

Jag säger inte hur vacker du var
på morgnarna när du stod i köket
och svor över hur tidigt det var

Hur du alltid tog andan ur mig
och förförde mig medan vi rökte
på min balkong
Hur du pratade om vår kärlek som
om du visste vad kärlek var

Jag säger inte hur mycket
jag älskade dig en gång
Jag säger inga ord för jag vet inte
om du vet hur stor min kärlek var




Fri vers av mariann
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-17 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann