Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lång väntan

 

Jag besökte barndomsvännens grav

Det har gått 55 år sen dess han rycktes bort

men för mig blev begravningen i sommar.

Jag planterade två vita blommor framför 

gravstenen, en från mig och en från min bror.

 

Jag ställde en liten vit sten på gravstenen.

Som förr.

Det regnade, himlen grät.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-17 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP