Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan ifrån Flen

Det var en märklig kvinna ifrån Flen
En fobi gjorde att hon alltid var ren 
Oron för att få på sig damm och smuts 
Då rännde hon till ett tvättfat på studs 
Så vart hon än var på väg blev hon sen 





Bunden vers (Limerick) av Kaffedivan
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-17 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan