Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick lust till att dela korta dagboksanteckningar, dem har blivit justerande i efterhand.


Korta utdrag - dagbok (Juli)

17/7

Jag drömde att du satt bakom mig.
Hade dina armar vid mina armar.
Jag såg framåt och du böjde dig närmare.
Luktade på mitt hår.
Sen vaknade jag.




Fri vers av Athanasia
Läst 162 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-17 23:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En närhet som känns verklig.
2022-08-11

  Emanuel Sigridsson VIP
En tät text runt en tydlig närvaro.
2022-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Athanasia
Athanasia