Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tanken fundering om


Det oviktiga i det man gör!

Utan att söka ditt mål
Bara följa direktiv

Om vad som förväntas
Att en individ bör göra

Blir friheten ett val
Som görs i stunden.




Fri vers av Federico Romano
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-17 23:28



Bookmark and Share


  Koloristen
"De är bar å åk" (Ingemar Stenmark)
2022-07-21

  SatansSon VIP
du måste gå på fotvård. i Sthlm hade du fått rabatterad fotvård
2022-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano