Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egon i Hög

Gubben Egon var en bonde i orten Hög
Slet och svor var dag för ingenting dög
Lite drumlig var han allt 
Oftast sågs med ett ben halt
Alltid nån det roar han tänkte 
Flinandes han en stor öl sänkte
Alltmedan han mockade en stor skithög




Bunden vers (Limerick) av Kaffedivan
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-18 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan