Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag gläds åter….

Livet är härligt

l svalka,

Anden jublar

när lyckan

skönjes

natten är ljuv

å jag trivs

storligen...

borta är allt

grums

Herren Jeskak

är trösten!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 149 gånger
Publicerad 2022-07-18 01:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande!
2022-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar livskraft och livsglädje.
2022-07-18

  Kajan VIP
En ljus och vacker text, den svävar som av livets hopp. Härligt känsla !
2022-07-18

  Sparvögat VIP
Så fantastiskt tackar du livet, i glädje…
2022-07-18

  Evelyn Falk Möller VIP
Underbar hyllning till glädjen i livet!
2022-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy