Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Gömda Förvandlingar


Villfarelse

Han tycker att vårt land är fullt

Det är hans fördom och sanning

Hans hybris lyser igenom som en sol

Han kan inte acceptera det som skett

Utan önskar en förändring på riktigt

Hans villfarelse kommer han ändra på

När han blir äldre sådant är livet

Han är fortfarande ganska ung

Det finns många som är betydligt äldre

Men finns det ingen annan sanning?

Att det finns gott om plats i vårt land?

Och att det skett ständig förändring

Sedan många år tillbaka i tiden?

Att missuppfatta en sak kan vi alla göra

Att rätt uppfatta och missuppfatta en sak

Utesluter inte varandra

Men längtar efter evigt liv det gör han!!

Vem gör inte det undrar jag stilla???

En villfarelse kan en människa leva med

Hans villfarelse - Den får vi andra dras med

En annan dag kommer detta att vara glömt!

 

Taleptox Skrev

Den 20220718

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-18 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP