Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hörde ett radioprogram om biologiskt nångfald


Frustration i natten

Biologiskt mångfald är jätteviktigt.
Men det gäller inte oss?
Vem gäller det?
Politikerna bryr sig inte.
Vi vanliga, bryr oss, men vi vet inte vad vi ska göra.
Jag vill inte att allt på jorden ska dö.
Ändå är det ditåt vi går,
medan vi sopsorterar.




Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-18 08:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns som mångfald överhuvud taget är något som inte värderas??
2022-07-29

    Lena Söderkvist VIP
Ja, vilken ironi. Å ena sidan si, å andra sidan så. Rakt och träffande skrivet.
2022-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP