Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sudda ut

Allt på tavlan

Skriv på nytt

Valen i livet

Det som gör

Dig glad

Låt regniga dagar

Känna

Kraft 

Stolthet

Sudda inte

Ut kärleken

Får glömma

Dysterheten

På tavlan

Skriver

Uppmuntran

Du är du

Ta vara på din

Inre styrka

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-18 11:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lägger mig dagligen på Guds drejskiva enligt Jer.18 och låter Krukmakaren förvandla mig in i Kärleken.
2022-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut.
2022-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP