Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans ros

Växer 

Stolt

Ensam

Vacker

På husväggen

Slår bara ut

I kärlekens rum

Ute i sommarens

Ljus

Ger dig längtan 

Plockas ned

Bara för dig

Visa

Hur stark 

Kärleken är

I livet

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-18 11:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, "störst av allt är Kärleken".
2022-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP