Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jahve

Haver havet,
ni vet,
ursprunget,
i siktet.
Nära, som bröstmjölk,
lera och hud.
Gud i skrud.




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-18 12:52



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Ja, jag vet! Härligt.
2022-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP