Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst snurrar jorden lite väl fort ibland

Visst snurrar jorden lite väl fort ibland
Jag växte och fick plötsligt rum att inhysa all världens bekymmer
Ni bleknade i takt med den gulblommiga tapeten i köket

Borta är nu plättar med blåbärssylt
Borta är nu myggor och kurragömma
Borta är nu glassbåtar och stjärtlapp

Lukten av tidningspapper och gammalt trähus
Ljudet av tickande väggur och knarrande golv
Det har gått ur tiden
Och det är precis som det ska vara sägs det




Fri vers (Fri form) av Tulpanen
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-18 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tulpanen