Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en gång


Är jag hos Dig



Bergen höga mörka
vägens mjuka sand färgad okra
vinden varm som kyssar

Den vita tunna bomullen ikring mig
gör vandringen och packningen så lätt
sprider glädje och förväntan

Med låtsas rosor inuti mitt hjärta
ska jag snart nå vattnet
där båten med sina segel väntar

Jag far till kärlekens trädgårdar
på andra sidan stranden
för att få se dig




Fri vers av Irene Backström
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-18 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström