Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Iren Iren Du är


Min Ögonsten

Det finns inga ögon
som ser mig hel
en bit av jag som bara blev fel

Själv ser jag alla med solglasögon
hela och oklanderligt rätta
underbart nätta och lätta




Fri vers av Irene Backström
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-18 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström