Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite tjöt


Människor ävlas
så även jag

Vi bygger upp våra världar
och de flesta mår bra

För mig kommer tanken ibland:
Vad är meningen med allt?

Går jag in i dessa labyrinter
kommer jag aldrig ut
helskinnad

"Ljug mig en saga, sagobror"
Nils Ferlin

Jaja, varför grubbla?
Njut så länge du kan.

Skapa din värld och
Jag vet att nån kommer att säga att Gud finns.

Måhända är det så
Men det ger mig inte svaret
på meningen med livet.

Det ger mig eventuellt svaret
på det som kommer efteråt.




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-19 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP