Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kommer nya byggnormer ...?


Nya tider

hur går det med nybygget
valde ni sandtomten
landade ni i att spara in på grunden
att satsa mer på det som syns
underdimensionerade ni stommen
som ni sa till förmån för koppartak
chansade ni på att snötyngder är historia
i den globala uppvärmningens namn
blev det självklart direktverkande el
nu när vindkraften garanterar låga priser
avstod ni från isolering av samma skäl
planterar ni palmer i Boden




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-19 09:10



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En uppväckande skrivelse
i all behövlig välmening?
Med intelligent satirisk
touch.Bravo!
;)


2022-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP