Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flamman

I stundens hetta
flammade något upp.
Något som legat gömt och fördolt,
något förbjudet.

Det formligen exploderade
för att sedan stilla falla ner
som små mjuka regndroppar,
endast du och jag vet.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-19 10:50



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Det fördolda som stiger upp till ytan kan
få avsevärd verkan. Bara två kan känna så. Bokmärke.
2022-07-25

    ej medlem längre
Utsökt och innerligt poem!!
2022-07-19

  Monika A Mirsch VIP
Underbart om hjärtats hemligheter - tack!
2022-07-19
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP