Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem var jag

Vem var jag
som var så otroligt


naiv

och
trodde att ni


fanns där

vem var jag
ett frö som inte kunnat gro

en droppe
vatten

var det enda jag krävde




Fri vers av KarinLovisa
Läst 76 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-07-19 17:07



Bookmark and Share


    Susanne Grimheden
Dina ord berör mig.
Må du få
allt det vatten
du behöver
för att gå i blom
2022-09-22

    Susanne Grimheden
Dina ord berör mig.
Må du få
allt det vatten
du behöver
för att gå i blom
2022-09-22
  > Nästa text
< Föregående

KarinLovisa