Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid forsen (Min kamp 2.22)

Står vid forsen, står

och tittar på forsen och

lyssnar på forsen

och glömmer för en 

liten stund allt

som jag inte vill tänka på

men, plötsligt, minns jag;

här har du också stått,

då när allt var annorlunda 

och tittat och lyssnat och

kanske glömt allt

du inte ville minnas 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-07-19 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP