Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utsikt från andra våningen


Onsdagsmorgon juli 2022

Koltrastarnas drillar

klingar mellan husen.

Kråkornas krax

hörs längre bort ifrån, tystnar.

Skatorna på granntaket

plirar mot morgonsolen,

rycker till och skrattar, tystnar.

Svalorna pilar snabbt fram

genom luften, under tystnad.

 

Blå himmel och redan varmt.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-20 08:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Igår såg jag varken fåglar eller barn som petade näsan eller stoppade det i munnen. Ändå har pestens tid inte kunnat hindra människor ifrån att handla. Köra bil och bråka om rean i affärer. Eller tankspritt klia sig i örat och vila sig till döds i hettan, bara sjuttio meter från strandnära kiosker.
2022-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP