Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svagare men svagare ihop

Nattmaran red mig framåt
barbacka tömlöst mot Kliss
berget där stjärnorna bor.

Himlen skälvde och skälvde
eldflugor rörde sig oroligt
varje ande höll andan.

När ytspänningen släppte
föll ljuskroppar som tomtebloss
starka och lysande en efter en.

Rötter brann i skymundan.
I efterordet sken solarna
svagare men svagare ihop.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-20 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP