Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafett med TrollTörnTrappan, Cikoria blå, Chan och Lena Söderkvist. Lena gav mig orden befriades, väder och århundraden. Jag la till 18 ord, tre av dem går vidare.


Soppmiddag (stafett)


Soppa.
Föräldraprat: väder, klimathändelser.
Pojken klagade: soppan för varm!

Vulkanutbrott av kryddångor.
Frikadell befriades, återplumsade (meteormetafor).
Översvämning!
Nedsölning …


Århundraden gick.



Uppstädning?




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-20 12:52



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Roligt skrivet om en familjemiddag. Ser det liksom för mig hur de sitter där och glor på varandra...
2022-07-21

  Cikoria Blå VIP
Här hände mycket under den middagen.
Du gjorde ett bra hopkok av orden
2022-07-21

  TrollTörnTrappan VIP
Tar lite olika tid...

Spännande dubbelexponering?!

Naturkrafter på parallella plan!!

mer eller mindre (o)sociala??

2022-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP