Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som är

Du flyger
Både högt och snabbt

Högt över de mörka molnen
De som använder all sin makt
Och kraft
För att skymma den ljusblå
Krispiga himmeln

Jag önskar innerligt
Att jag kunde hålla din takt
Komma upp på din altitud
Och öka hastigheten
Så pass
Att revan mellan oss
Blev omintetgjord

Jag önskar att jag inte hade slut på bränsle
Att jag inte var
Som en långsamt dalande
Luftballong




Bunden vers av Max Ludvig
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-20 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Ludvig