Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅLMEDVETET JULIMINNE.

MÅLET.

Vägen var utstakad
och målet känt.

ändå är vägen gropig
färd i en snårskog
med tistel och ros
på en bädd i sol

Där mötte du mig.

du viskade ömt
kärleksord i mitt öra
väckte min åtrå

Jag mötte din hand
med min och resan
var äntligen slut.

detta blev mitt liv
som sovit så tryggt
innan jag mötte dig

Tryggheten är att vänta,
att bussen skall komma.

© Bosse 20 juli 2022.




Prosa (Fabel/Saga) av Bossepoet från Österbotten
Läst 90 gånger
Publicerad 2022-07-20 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten