Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsols

Livet fyller tillvaron 

i en ständig ström 

går motsols 

söker andrum

 




Fri vers av Quasimodo
Läst 103 gånger
Publicerad 2022-07-20 20:42



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Jättefin text. Mättad, koncentrerad, sorgsen
2022-07-25

  Bengt H VIP
Ja, precis, motsols, vad ska det annars vara?
2022-07-21

  överlevaren VIP
Livet gör avtryck....viktigt att hitta inre ro!
2022-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo