Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22

hjärnan
ett minfält
tankar
minnen
exploderar
svampmoln
av ångest

gå försiktigt fram?
undvika?
eller rusa rakt igenom?
konfrontera?

det ena kräver fokus
det andra kräver styrka

hon har ingetdera




Fri vers av blimp VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-20 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP