Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnen spricker (Min kamp 2.22)

På väg nerför backen

fjällen i fonden

en liten flock renar

snart ser vi sjön igen

molnen spricker upp

 

jag som trodde att

jag aldrig mer

skulle få uppleva 

detta

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-07-20 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP