Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
30 augusti 2021


Växande hjärtstam

Vi föds med en växande
hjärtstam och frodig krona,
men kroknar till murken ved i mörkret.

När gnistan åter
självantänder i vår kropp
bränns vår gamla knopp
och flamman blir det ljus
som skiner fram oss själva.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-07-20 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP