Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lönsam


Nu värmekokar Jorden.
Bränder rasar.
Vi sitter ute under parasoll.
Bär senaste skygglappsmodellen.
”Blinders for Future Ltd” heter producenten.
Lönsammare bransch finns inte i denna världen.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-21 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP