Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har publicerat texten en gång tidigare här på Poeter.se, den 22/11, 2015; en lättsam reflektion kring tiden och rummet.


Nu ja, men sen' då?

I detta nu, finns bara sen' och då
två tänkta punkter i var sin vrå
av ett fält, där rum och tid fördrivs,
är förbi, nu, när detta ännu skrivs.

När nu nyss var här hos oss
men bara återfås mot beskrivning,
vad är det då det är?
Bäst att reklamera, redan nu,
både sen' och då, alltigenom två.




Övriga genrer av Olof Lagerhorn VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-07-21 10:25



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Lekfullt och roligt om den tid som aldrig kan fångas helt!
2022-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om tiden, väl värd att begrunda.
2022-07-22

  Kajan VIP
Det tog lite tid att få rätsida på den här..men gillar det lättsamma handlaget med dessa två storheter; jag får lite känslan av att vara indragen i en dragkamp mellan de tu; rum/tid verkar lite komplicerat också..
2022-07-21

  Sparvögat VIP
Uppfinningsrikt och tänkvärt…
2022-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP