Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måsglädje

Måsarna leker tafatt
över parkens grönska
Därutöver finns intet mer att önska
än att få erfara denna naturens skatt




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-21 12:08



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
naturens skratt
2022-07-22

    Sefarge VIP
Varje mås bär på
sin egen tonarts
-glädje gunås?

2022-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP