Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdom och ålderdom

I ungdomens lyckliga tid
åtnjuter man kroppens vitalitet
och sexuella glädje
När man är vorden en gammal man
så är det bara de fina minnena
som kan göra en glad




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-07-21 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP