Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min barndoms vän lämnade jordelivet i går i en park

i min ungdom så lärde jag känna en kille som

hette något  som var en badare på att cyckla

 

BMX och göra massa trix och stila på alla sätt 

så där att man såg upp till honom med avund 

 

för han var i bland dom bästa om inte bäst men 

så växte vi upp och blev olika saker och allas liv 

 

tog olika vändningar en del till det bättre och en 

del till det sämre och i dag fick jag reda på att han 

 

avsluta sin resa i en park i Åkersberga hjärtat orkade 

inte med det var tydligen redan dåligt på grund av 

 

olika anledningar men det är inte så jag vill minnas

honom i en park jag vill minnas honom lenen på sin 

 

glänsande BMX rullandes ner på gatan på bakhjulet 

med framhjulet smygandes i lufften det är presis så

 

jag ska minnas honom som bästa killen på sin BMX

vila i frid min barndomns vän och cykla i himelen

 

bästa broder vän kambrat vila i frid jag hoppas att

du finner frid och att du nu lever i ljuset i bland fäder 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-21 17:22



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Så fint skrivet om en fin barndomskamrat. Jag fick tårar i ögonen.
Och får man ta hunden med sig in i himlen, så fick han säkert ta med sig sin BMX.
2022-07-23
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten