Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stänger världen (Min kamp 2.22)

En mugg med te

en pepparkaka med ost

stänger ute resten av världen

läser en pocket

 

huvudpersonerna

kommer från Ukraina 

det går inte, man kan inte

jag kan inte stänga in mig

kan inte stänga världen ute

 

på vägen utanför fönstret

passerar hundar med sina

människor, små, stora

unga, gamla, snabbt skuttande 

långsamt lufsande, solen skiner

 

världen, världen

är närvarande 

jag är fortfarande här




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-07-21 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP