Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart skall jag få smaka dig

Nudda mig
bara flyktigt snudda mig
lätt
lätt
med dina mjuka händer
och sänd gnistor genom mitt väsen.

Låt mig känna din varma andedräkt
mot min hals.
Höra din puls…ditt hjärtas ivriga slag.

Jag vill smeka dig varsamt…
utforska varje millimeter av din sköna kropp.

Smaka dig glupskt…
som om jag inte kan bli mätt på dig.

Jag blundar
och när du beträder min mark
öppnar du dörrar till mitt inre
som alltför länge varit stängda.




Skapa | Skriva av Angélica Kloberg VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-07-22 08:19



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert...
2022-07-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn.
2022-07-22

  Sparvögat VIP
Sensuella och kärleksfullt lagda ord…
2022-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP