Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13 september 2021


Jag dör och föds varje dag

Den jag trodde jag var
den dör för varje dag

och föder samtidigt ut
den jag är,

och livet ler
när jag ser
mig själv vara här.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-22 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP