Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den kommer till min frukost. Egen bild.


Fönsterkaninen.


Denna ljuvliga varelse

kommer till min frukost

verkar trivas hos mig...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-07-22 16:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så söt!
De kommer med budskap de små djuren.
2022-12-08

  Eva Helene VIP
Vilken mysig kompis!
2022-07-26

  Niliboy
Så fint, som barn hade vi många kaniner!
2022-07-23

  Koloristen
Cute ??
2022-07-22

  Jan Widströmer VIP
Gratulerar!
2022-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP