Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivelaktigt



Att se
men inte se

att veta
men inte veta

vara hitom
men söka bortom

som när havets yta
döljer djupen

som när molnen
döljer solen

inget uppenbart
endast oklart

att tvingas vara
i allt som är
just här

så märkligt
främmande -





Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-07-22 18:06



Bookmark and Share


  Helena Leijd
underbar dikt
2022-08-17

  Eva Langrath VIP
Tycker om tonen i dikten com får mig att tänka på livets paradoxer.
2022-08-14

  Ulf Carlsson VIP
Skeptikerns monolog som en modern Hamlet. Att vara människa är att vara kluven.
2022-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP