Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förgätmigej

jag tänker nästan aldrig
på dig mer

men gör du dig påmind
tar du aldrig slut

hade nog älskat dig
om jag kunde
säga det högt

det är smärtsamt
att bry sig om dig
gör ännu ondare att
spela nonchalant




Fri vers av retzzzina VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-22 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

retzzzina
retzzzina VIP